Boka biljett till Kattmas föreställningar genom att ringa 070-6336704 eller klicka på ”Boka” här nedan.

Skriv in namn, telefonnummer, antal biljetter och ev rullstolar på det datum ni vill gå. Biljetterna kostar 100 kr, studerande/pensionärer 60 kr och betalas i dörren när ni kommer till föreställningen. Vi tar tyvärr inte kort, endast kontanter.

BOKA

Bländade

”Bländade” – är en nyskriven pjäs om två systrar – om skratt, gråt, hat, kärlek, vrede, värme och en gammal flamma.


Systrarna Susanne och Anne träffas igen efter moderns död. Tiden har gått, mycket har hänt och det finns många olösta konflikter. Anne är rullstolsburen efter en olycka. Sus ska fylla 50 och letar fortfarande.
Hur var det egentligen med John och var är han nu? Vem skämdes över vem och vem var stolt? Vilken färg hade marsvinet? Står det i manus? Och vem är mest lik mamma? Under en förtätad timme ställs många frågor och vem vet – kanske blir några av dem besvarade.


”Bländade” ingår i projektet ”Romeo i rullstol” som arbetar med skådespelare med och utan rörelsehinder.
Susanne spelas av Elisabeth Falk och som Anne ser vi Marie Anthony. I övriga roller: Emilie Anthony/Britt Marie Skogh Dave. ”Bländade” är skriven och regisserad av Hans Sjöberg, som själv är rullstolsburen efter att för drygt tio år sedan fått diagnosen ms. Hans Sjöberg driver den fria teatern Teater Kattma och var tidigare teaterchef på länsteatern i Dalarna.

Info: 070/6336704, www.teaterkattma.se.