Boka biljett till föreställningen genom att ringa 070-6336704 eller klicka på ”Boka” här nedan.

Skriv in namn, telefonnummer, antal biljetter och ev rullstolar på det datum ni vill gå. Biljetterna kostar 100 kr, studerande/pensionärer 60 kr och betalas i dörren när ni kommer till föreställningen. Vi tar tyvärr inte kort, endast kontanter.

BOKA

loggor

”Alla har rätt!” – heter Teater Kattmas nya projekt – 12 nyproducerade scener som bygger på de medverkandes egna berättelser. Föreställningen består både av teater och film.

Temat är – vad är det som är verkligt viktigt just nu - idag, 2018? Det blir en oförutsägbar, omtumlande resa mellan liv och död, kärlek och hat, konflikter, uppgivenhet och hopp, drömmar och mardrömmar, tillgänglighet och delaktighet…. Titeln syftar på allas rättigheter, allas rätt till ett självständigt, fullvärdigt liv utifrån var och ens möjligheter och förutsättningar.

Att alla ska ha samma rättigheter är ju en självklarhet. Sägs det. Men hur är det idag, därute i den verkliga världen, bortom alla visioner och vackra ord? Frågan är om det ska vara ett frågetecken eller utropstecken efter titeln? Har alla samma rättigheter och möjligheter idag, oavsett ev funktionsvariationer, ursprung, könsidentitet? Och om svaret är nej på den frågan – vad ska vi göra åt det? Det känns som om det har varit bråttom väldigt länge nu.

Dramatisering och regi – Hans Sjöberg. Skådespelare – Astrid Steen, Kristina Kindberg, Andreas Hane, Felicia Sparrström, Evelina Charlie Larsson, Angela Åquist, Bobe Rahro, Viktor Lysell, Emelie Ekendahl, Ylva Fredriksson, Åsa Wendel och Hans Sjöberg Ljus och ljud – Tobias Bergdahl. Filmfotograf och redigering – Love Lidén. Foto och trycksaker – Ann-Marie Fogelberg. Administration – Britt-Marie Skogh-Dave. Produktion – Teater Kattma.

”Alla har rätt” ingår i det kulturstrategiska utvecklingsarbete 2017-19, som Teater Kattma har stöd från VG regionens kulturnämnd för. Projektet genomförs i samarbete och med stöd av VG regionens kulturnämnd, DHRG, Unga Rörelsehindrade och Sensus.

loggor

loggor