Boka biljett till Kattmas föreställningar genom att ringa 070-6336704 eller klicka på ”Boka” här nedan.

Skriv in namn, telefonnummer, antal biljetter och ev rullstolar på det datum ni vill gå. Biljetterna kostar 100 kr, studerande/pensionärer 60 kr och betalas i dörren när ni kommer till föreställningen. Vi tar tyvärr inte kort, endast kontanter.

BOKA

I den tid som är nu är en föreställning som Teater Kattmas ”Ljuset genom sprickan i muren” väldigt viktig och angelägen. För det handlar om att inte ge upp. Att fortsätta vidare. Tro på att det är möjligt.
Det ska rivas en mur och byggas en väg till den där platsen där det sägs att allting är bra. Eller i alla fall bättre. För alla. Och det ska räddas en katt som klättrat ända upp till månen. De vi kommer att få möta i föreställningen gör alla vad de kan för att vi ska komma fram. För att muren ska rivas. För att vägen ska bli klar och gå till rätt plats.
Hans Sjöberg, konstnärlig ledare för Teater Kattma, har hållit på med teater, film, tv, radio och allt vad det är, ganska länge nu. 40 år snart och han har gjort lite mer än 100 produktioner. 1999 fick han diagnosen MS. Men han gav inte upp. Han startade Teater Kattma istället. Så det är så vi jobbar. Ge upp finns inte.
Vi spelade ett antal föreställningar av ”Ljuset genom sprickan i muren” redan i våras. Då för väldigt få vid varje tillfälle. Allt enligt de restriktioner som var då. Och det var viktigt att vi gjorde det. Det gav just hopp. Tro. Det fanns i alla fall några som inte hade gett upp!
Nu ska alla som vill få se föreställningen. Det blir nypremiär 11/9 2021. Ja. Vi ska gå den där vägen nu. Dit där allting är bra. Och vi ska se varifrån ljuset kommer. Ni vet. Ljuset genom sprickan i muren.
Ni är hjärtligt välkomna att följa med!

Föreställningar Hultbergssalen, Dalheimers hus Slottsskogsgatan 12, Göteborg:

Lördag 11/9 18:00
Söndag 12/918:00
Söndag 26/9 18:00
Lördag 9/10 18:00
Söndag 10/10 18:00
Lördag 23/10 - 18:00
Söndag 24/10 18:00
Söndag 7/11 18:00
Lördag 20/11 18:00

Boka biljetter till ovan föreställningar och mer info på www.teaterkattma.se eller ring 070/6336704. Ni kan också maila teaterkattma@telia.com. 100 kr ordinarie pris och 60 kr för studerande och pensionärer. Medlemmar i DHR, Unga Rörelsehindrade och anslutna till GIL har fri entré. Även assistenter går gratis.
Teater Kattma kommer även att gästspela på andra teatrar och turnéra med föreställningen. Info om detta kommer. Hjärtligt välkomna!

Medverkande:

Manus & regi - Hans Sjöberg.

Skådespelare – Evelina Charlie Larsson – som även skrivit del av scen 3, Emelie Ekendahl, Inger Jonsson-Fredriksson, Hans Sjöberg, Camilla Horn, Viktor Lysell, Astrid Steen, Kristina Kindberg och Olov Andersén.

Ljus & ljud – Tobias Bergdahl.
Foto och trycksaker - Ann-Marie Fogelberg.
Scenarbetare – Anders Olofsson.
Administration - Britt-Marie Skogh-Dave.
Produktion – Teater Kattma.

”Ljuset genom sprickan i muren” ingår i det kulturstrategiska utvecklingsarbete 2020-22, som Teater Kattma har stöd från VG regionens kulturnämnd för. Projektet genomförs i samarbete och med stöd av VG regionens kulturnämnd, Göteborg stad, DHRG, Unga Rörelsehindrade, Dalheimers hus, GIL och Längmanska Kulturfonden.

loggor

loggor